Wat zijn de kosten van een schoonheidsspecialiste?

Als je een bezoek brengt aan de schoonheidsspecialiste, dan horen daar natuurlijk ook vaste prijzen bij voor de behandeling De tarievenlijst vind je op de website en deze kan ook op worden gevraagd bij de receptie van de schoonheidsspecialiste in Amsterdam. De reguliere behandelingen zijn in de tarievenlijst opgenomen. Uiteraard is elke behandeling uniek en wordt de precieze invulling van de behandeling afgestemd op de klant. Indien er extra kosten berekend worden voor een behandeling (bijvoorbeeld voor het gebruik van specialistische gezondheidsproducten of een verbreding van de standaardbehandeling), dan wordt dit altijd vooraf in overleg met de klant besproken. Het is fijn om eens in de zoveel tijd even te ontspannen bij de schoonheidsspecialist, de huid zal daarna weer stralen en je zult merken dat het je goed doet. Zowel dames als heren kunnen hier terecht voor een fijne behandeling. Soms heb je veel last van stress en kom je er niet aan toe om je huid goed te verzorgen. Je bent de hele dag druk bezig en thuis ben je vaak moe en plof je even op de bank neer en heb je geen idee waar je de energie vandaan moet halen om je huid te verzorgen. Tijd om daar wat aan te doen, want het is van groot belang dat je je huid goed gaat verzorgen. Besteed het dan uit aan de schoonheidsspecialist, kom daar even tot rust en je kijkt iedere keer weer uit naar dat ene moment om lekker in de stoel te liggen en te mogen ontspannen. Je krijgt nieuwe energie, je geniet en je gaat echt weer stralen wanneer jouw huid er weer heerlijk fris en verzorgd uit ziet!

Vergoedingen mogelijk?

Normaal gesproken worden de behandelingen bij schoonheidsspecialisten niet vergoed door de zorgverzekering. Uitzonderingen worden echter gemaakt voor sommige gezondheidsbehandelingen (zoals een acnebehandeling). Informeer hiervoor bij je eigen zorgverzekering naar de mogelijkheden van eventuele vergoedingen. Wij bieden wel de mogelijk om anderen te verrassen met een schoonheidsbehandeling en daarom kun je bij ons kiezen uit verschillende cadeaubonnen van 10 euro, 25 euro of 50 euro per stuk. De cadeaubonnen zijn tijdens de openingstijden te koop bij de receptie. Het kan zijn dat je veel last hebt van acne en dan kan er gekeken worden wat een schoonheidsspecialist voor je kan betekenen. Wanneer je hier veel last van hebt, kan het zijn dat je verzekeraar een deel kan vergoeden. Altijd de moeite waard om te bekijken of dat ook kan. Sommige mensen hebben ook last van overtollige haargroei, ook dan zou je kunnen kijken of dat een deel van de kosten vergoed kan worden, omdat het erg lastig kan zijn. Altijd vragen, want het zou zomaar kunnen dat er een deel vergoed kan worden en iedere euro is er een en dus is dat weer mooi meegenomen!

Behandelingen voor dames en heren

Door het ruime aanbod aan behandelingen is het goed om van tevoren te bekijken welke behandelingen er allemaal gegeven worden en wat de totale kosten zijn. Ook wanneer je samen zou gaan, is het fijn dat je van tevoren weet wat de kosten zijn. Een behandeling voor dames of voor heren, alleen epileren of een complete behandeling? Of misschien de standaard behandeling en dan nog aanvullende behandelingen, zoals het harsen van je gezicht of alleen van de bovenlip? Het zijn allemaal opties waar je eens over na kunt denken voordat je een afspraak gaat maken en de behandelingen aangeeft die je graag wil. Het is ook goed om te vragen wat de duur is van de behandeling. Sommige behandelingen duren een uur of korter, maar ze kunnen ook langer duren. Zorg dat je echt vrij hebt in je agenda, zodat je volop kunt genieten van de behandeling(en) en niet gestrest in de stoel ligt omdat je op tijd bij een volgende werkafspraak moet zijn.

Afspraak maken en prijzen opvragen

Als je een afspraak wil maken, dan kan dat telefonisch en via de mail. Wanneer je mailt is het goed om aan te geven welke behandelingen je wil en wanneer je kunt. Vervolgens kan er dan op gereageerd worden welke opties er zijn en zo kan de afspraak bevestigd worden. Tijd om weer even te ontspannen en te zorgen voor een frisse en gezonde huid? Dan wordt het tijd om een afspraak in te plannen bij de schoonheidsspecialiste. Zorg dat je even een moment voor jezelf gaat kiezen en gaat ontdekken hoe fijn dat kan zijn! Het is tijd dat je daar nu even voor in je agenda kijkt. De meeste mensen kiezen voor een fijne behandeling bij de schoonheidsspecialist eens per zes of acht weken. Je merkt dat het heerlijk ontspannend werkt, dus wacht er niet mee! Plan een behandeling in je agenda in, zoals jij je werk inplant. Iedere huid kan het wel eens gebruiken, dus kom er nu achter wat voor huid je hebt en aan welke behandelingen je de voorkeur geeft. Juist de regelmaat van een bezoek aan de schoonheidsspecialiste zorgt ervoor dat jouw huid gezond en mooi blijft.